About me

Hi! I`m Laura 

And welcome to my blog.

I‘m the culinary artist behind NIEMI and a professional pastry chef, originally half Finnish and German settled in Zürich Switzerland for the past 9 years. 
With years of experience in pastry and gastronomy, I have the biggest passion for patisserie. Ever since I was in my early years baking has always fascinated me and become such a passion of mine that I decided to turn it into my career. 

Baking and recipe creating has always been my biggest passion. I love to experiment with new ideas, recipes and new techniques and I always keep learning and trying new things.

I‘ve been blogging for quite a few years. I love sharing my recipes, insights and creativity. Food photography has also become a passion of mine over the past years. Trying to catch the flavor, texture and essence of a recipe through a sigle frame. 

Hi! Ich bin Laura 
Herzlich willkommen auf meinem Blog.

Ich bin professionelle Konditor Meisterin, ursprünglich halb Finnisch/Deutsch und seit ca. 9 Jahren in Zürich, Schweiz zu Hause.  
Ich habe jahrelange Erfahrung in der Konditorei und Gastronomie und meine grösste Leidenschaft ist die Patisserie.
Das Backen und Rezepte kreieren war schon immer meine grosse Leidenschaft. Neulich kam auch das Fotografieren dazu. 
Ich liebe es, mit neuen Ideen, Rezepten und neuen Techniken zu experimentieren und immer weiter zu lernen. 
Aus diesem Grund ist mein Blog NIEMI entstanden. Um meine Rezepte, Tipps und Erfahrungen mit euch zu teilen und  hoffentlich euch dazu zu inspirieren, sich einen Schneebesen zu schnappen und mit mir zu backen!

Meinen Blog schreibe ich auf Englisch aber gerne kann ich die Rezepte für euch übersetzten. Mir einfach eine Nachricht senden ⬇️

Bei Fragen oder Anregungen könnt ihr mich gerne kontaktieren

Lots of Love,
Laura 





Share
Tweet
Pin

Instagram